Оприлюднений склад національної жіночої збірної Швеції на товариські матчі проти жіночої збірної України. Пропонуємо Вашій увазі склад «Тре Крунур».

Воротарі: Аманда Олссон («Атена Сассарі», Італія), Хілма Лундквіст («ГАІС Футзал»), Роня Андерсон («Еребру»).
Універсали: Маделен Стегіус, Ребекка Ролін, Лінда Ліндстрьом (усі – «Джугарденс»), Тове Сйодін, Малін Ларссон, Моа Гланс (усі – «ГАІС Футзал»), Маделейн Мартенссон («Гетеборг»), С’юзан Кірьо, Діала Еліа (обидві – «Седертельє»), Ханна Йєнсен, Ізабель Марія Агілар (обидві – «Хіттарпс»), Ханна Янссон («Ховентут», Іспанія).

Зазначимо, що до цього списку були внесені зміни. Іда Лундквіст замінить свою одноклубницю з «Гетеборгу» Маделейн Мартенссон. Окрім того, до складу шведської збірної повертається після травми Тове Сйодін, а для Роні Андерссон це дебютний виклик. Також додамо, що жіночу збірну Швеції очолює бразильський фахівець Габріель Діас, який був номінований на звання найкращого тренера жіночої збірної за підсумками 2021 року за версією авторитетного порталу Futsalplanet.com.

Матчі між жіночими збірними України та Швеції відбудуться 4 та 5 лютого у шведському Алінгсасі, на майданчику «Естрад Арени».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»   

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.