Гравець збірної України Євген Сірий поділився своїми думками щодо чвертьфінального матчу Євро-2022 проти збірної Казахстану під час передматчевої пресконференції, яка відбулася напередодні.

– Євгене, чи передивлялися напередодні матчі збірної Казахстану і, можливо, дивилися саме її поєдинки на чемпіонаті Європи? Що можете сказати про цю команду?
– Насправді, вдалося переглянути майже всі поєдинки групового етапу. Збірна Казахстану не стала винятком. Це сильна команда, у складі якої виступають якісні бразильські виконавці. Збірна Казахстану має цікаву специфіку гри, яка полягає у постійних підключеннях воротаря до атак. Я колись грав у чемпіонаті Казахстану й досить непогано знайомий з тим як грає ця команда. Після матчу з Португалією детальніше розібрали суперника. Робочий процес триває.

– Як оцінюєте виступ збірної України на груповому етапі, зважаючи на відсутність великої кількості гравців?
– Як виявилося, складнощі нам лише допомогли. Так вже сталося, що ми залізли в яму й намагалися вибратися з неї. Перший матч ввів людей в оману. Можливо, десь позначилося недоналаштування. Раніше ми не мали очних поєдинків проти збірної цієї країни. У них були не найкращі результати за підсумками товариських матчів. Натомість, після того як велика кількість хлопців захворіли на коронавірус, команда лише згуртувалася. Кожен бився не лише за себе, а й один за одного. Напевно, як виявилося, це дозволило збірній перезавантажитися.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу України
Фото: УЄФА

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.