Український фахівець Олександр Даниленко, який у сезоні 2021/2022 р. р. працював у литовському «Вікінгаї», після закінчення чемпіонату Литві не залишився без роботи. До кінця сезону він працюватиме головним тренером одного з аутсайдерів польської Екстракласи – «МОКС» з Бялистока.

– Все відбулося дуже швидко. Я побував на домашньому матчі «МОКСа» з «Ред Девілз» (6:2), після чого поговорив з керівництвом команди з Бялистока, і ми домовились про співпрацю до кінця сезону. Наразі основна задача – зберегти місце в Екстракласі. – розповів Олександр Даниленко кореспонденту «5х5».

Зазначимо, що наразі «МОКС» посідає чотирнадцяте місце у чемпіонаті Польщі серед команд Екстракласи маючи у своєму активі 21 очко. Відстань від «рятівного» тринадцятого місця, на якому наразі перебуває «Ред Девілз», складає два пункти. 16 квітня «МОКС» у рамках 24 туру зіграє на виїзді проти «AZS UW».

Нагадаємо, що перед цим Олександр Даниленко працював у «Вікінгаї», з яким за підсумком сезону 2021/2022 р. р. став віцечемпіоном Литви та володарем Кубку Литви з футзалу.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.