У чемпіонаті Іспанії стартувала чвертьфінальна серія плей-оф. Зазначимо, що у цьому сезоні стадія плей-оф у іспанській футзальній лізі проходитиме у новому форматі. Якщо раніше чвертьфінальні та півфінальні стадії плей-оф проходили до двох перемог однієї з команд, то тепер чвертьфінали та півфінали складатимуться з двох поєдинків. Якщо після двох матчів результат буде нічийним, то у другій грі будуть зіграні два додаткових тайми по три хвилини. Якщо ці два екстра-тайми теж не виявлять переможця, то далі крокує команда, яка була вищою у турнірній таблиці регулярного чемпіонату. Щось подібне було у «ковідний» сезон плей-оф чемпіонату Іспанії у 2020 році, коли в кожній стадії було по одному матчу, і нічия давала право виходу до наступного етапу тій команді яка була вище у регулярному чемпіонаті. До речі, саме так тоді «Мовістар Інтер» здобув чемпіонство, зігравши внічию з «Вінья Альбалі Вальдепеньяс», але оскільки «інтеристи» у «регулярці» були вище, то вони у підсумку і заволоділи титулом чемпіона Іспанії.

Що стосується перших чвертьфінальних матчів, то вони вже принесли свої несподіванки. Зокрема, «Рібера Наварра» вдома перемогла «Пальму Футзал», яка у регулярному чемпіонаті фінішувала третьою. А ось «Мовістар Інтер» зміг вивезти нічию з Хаена, хоча після першого тайму вигравав 1:0. Однак, у другій половині матчу гравці «Хаен Параісо Інтеріор» робили все для того, щоб як мінімум зрівняти цифри на табло «Олівіо Арени». І якби не класна гра Хесуса Ерреро, то у ворота «Інтера» могло би влетіти кілька голів. Але влетів тільки один – від Айкардо наприкінці поєдинку. Тому, доля путівки до півфіналу від цієї пари визначиться на майданчику «інтеристів».

Пропонуємо Вашій увазі всі результати перших чвертьфінальних матчів чемпіонату Іспанії.

9 червня.

«Рібера Наварра» – «Пальма Футзал» – 6:2
Голи:
Начо Гомес (9), Еспін (14), Габріель Васкес (16), Террі (23, 32, 36 – з 10-метрового) – Ігор (4), Марлон (25)
Попередження:
Давід (16), Пінтіньйо (40) – Манкусо (17), Марлон (25), Ігор (36) 

ВІДЕО

«Ель-Посо» – «Барселона» – 1:3
Голи:
Фернандо (11) – Феррао (8), Матеус Родрігес (16, 33)
Попередження:
Марсел (4), Рафа Сантос (5), Маті Роша (6), Фернандо (10), Феліпе Валеріо (18), Альберто Гарсія (32) – Андре Коелйьо (3), Феррао (5), Матеус Родрігес (32)
На 37-й хвилині Серхіо Лосано («Барселона») не реалізував 10-метровий. 

«Джимбі Картахена» – «Вінья Альбалі Вальдепеньяс» – 1:2
Голи:
Мельядо (12) – Лазаревич (24), Батерія (25)

Попередження: Хесус (25), Хуанпі (28), Марінович (29), Мотта (37), Рауль (38) – Іві (18), Серхіо Гонсалес (35), Лоло (37), Леміне (38), Батерія (39), Нано (39)

«Хаен Параісо Інтеріор» – «Мовістар Інтер» – 1:1
Голи:
Айкардо (40) – Ерік Мартель (5)
Попередження:
Айкардо (18), Карлітос (19), Мітьюе (31), Жоао Сантуш (34), Енріке (38) – Райя (18) 

ВІДЕО

Розклад других чвертьфінальних матчів плей-оф чемпіонату Іспанії

11 червня.
19.30. «Мовістар Інтер» – «Хаен Параісо Інтеріор»
20.00. «Барселона» – «Ель-Посо»
21.00. «Вінья Альбалі Вальдепеньяс» – «Джимбі Картахена»
21.30. «Пальма Футзал» – «Рібера Наварра»

Час початку матчів – київський.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, Богдан ЄМЕЦЬ, «5х5»
Фото: ФК «Мовістар Інтер» (Іспанія)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.