Головний тренер жіночої футзальної збірної Італії Франческа Сальваторе під час пресконференції, яка відбувалась у приміщені Ради муніципалітету Прато, наголосила на тому, що майбутній товариський матч проти жіночої збірної України матиме подвійну цінність: спортивну та соціальну.

«Велика подяка муніципалітету Прато за те, що дозволили нам пережити цей чудовий момент спорту, не забуваючи про тих, кому сьогодні пощастило менше, ніж нам, наприклад, українське населення.» – заявила головний тренер «Скуадри адзурри».

Однак, разом з тим, Сальваторе наголошує на спортивному аспекті цього поєдинку.

«Цей товариський матч відбувається у складний момент сезону: 9 із 18 гравців були головними героями третьої гри фіналу жіночого чемпіонату Італії 12 червня (нагадаємо, що «Чітта ді Фальконара» здолала «Пескару» з рахунком 2:0 та стала чемпіоном Італії, а з обох команд до італійської збірної були викликані майже всі провідні гравці. – А. Т.). Але я впевнена, що мотивація буде такою ж високою, тому що коли ти граєш у блакитній майці збірної Італії, так має бути завжди. Це буде також можливість побачити багато нових облич у національній збірній.» – підсумувала Сальваторе.

Нагадаємо, що товариський матч між жіночими збірними України та Італії відбудеться в італійському Прато 15 червня о 20.00 за київським часом.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото:
anygivensunday.it   

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.