Головний тренер жіночої збірної України Олег Шайтанов відповів на запитання журналістів у рамках пресконференції в італійській Болоньї.

«У першу чергу хотілося б висловити слова вдячності Італії за вашу підтримку. Завжди словосполучення «футзальна родина» звучало якось абстрактно, але на сьогоднішній день, під час війни, під час того як Україна виборює право на своє існування, ваша підтримка є дуже відчутною. Багато країн проявили бажання допомогти нам, і Італія теж не залишилася осторонь. Це дійсно справжня футзальна родина. Ще раз хотів би подякувати за це.

Всі наші думки знаходяться в Україні з нашими родичами та близькими. Ми всі кожного ранку маємо надію на позитивні новини від Збройних Сил України. Однак, ми також розуміємо, що це наш фронт на сьогоднішній день. Кожного разу, коли лунає імʼя нашої країни – це перемога України.

Українці – сильна нація! Вони під час війни можуть вигравати два матчі у Лізі націй як це зробила наша національна збірна з футболу. Під час війни Україна може перемогти у Євробаченні, як це зробив «Кalush Orchestra» у Турині. Прийде й черга жіночої футзальної збірної представляти Україну на жіночому чемпіонаті Європи. Нашу країну не здолати окупантам. Ми переможемо у цій війні, тому що є сильними, а з підтримкою стаємо ще сильнішими!».

За матеріалами пресслужби Асоціації футзалу України
Фото:
divisionecalcioa5.it

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.