Капітан жіночої збірної України Юлія Форсюк відповіла на запитання журналістів у рамках пресконференції в італійській Болоньї.

«Хотілося б подякувати Федерації футболу Італії, а також місту Болоньї за те, що підтримали, запросили нас і дали можливість тренуватися та вести підготовку до чемпіонату Європи у такий непростий для нас час. Звичайно, під час перебування тут ми тренуємося, сміємося відволікаємося й іноді навіть, можливо, на якусь хвилинку можемо забути про те, що відбувається у нашій країні.

Однак, де б ми не знаходилися – завжди спілкуємося з нашими рідними та друзями, які залишилися в Україні. Звичайно, всі думають про війну і про тих, хто знаходиться в нашій країні. Хочеться висловити велику подяку всім людям, які причетні до того, що наша збірна змогла зібратися в повному складі і готується до чемпіонату Європи. Це дуже важливо для нас.

Звичайно, Євро – це турнір, в якому ми хочемо максимально проявити себе як спортсмени, але майбутній Фінал Чотирьох буде для нас зовсім інакшим. Це буде не лише спортивне змагання, а й звернення до світу та Європи. Хочемо, щоб завдяки Євро більше людей пам’ятало, що в Україні йде війна та підтримували нашу країну!» Ми дуже підтримуємо всіх людей, які залишилися в Україні. Надзвичайно вдячні збройним силам України.

Завдяки цьому турніру ми також хочемо показати незламність духу українського народу та спробувати закликати світ докладати більше зусиль для української перемоги! Ми хочемо, щоб на екранах телевізорів та у мережі Інтернет було якомога більше згадок про нашу країну. Команда буде битися не лише за медалі, а й за наш народ. Вірю, що світле майбутнє України настане якомога швидше».

За матеріалами пресслужби Асоціації футзалу України
Фото:
divisionecalcioa5.it

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.