Суперник юніорської збірної України по Основному раунду відбору Євро-2022 (U-19), юніорська збірна Молдови, починає підготовку до відбіркових поєдинків. Зокрема, офіційний сайт Асоціації футзалу Молдови оприлюднив розширений список кандидатів до юніорської збірної Молдови, які викликані на навчально-тренувальний збір. Пропонуємо його Вашій увазі.

Воротарі: Артем Кубань, Крістіан Малишенко, Микита Коваль, Каталін Гриценко, Дорір Урсу.
Універсали: Павло Мелека, Роман Сирбу, Думітру Кукош, Валеріу Гургуров, Сергій Красілов, Богдан Камінскі, Думітру Беженару, Олексій Тумурук, Микита Негоіца, Вадим Шонцовий, Андріан Вердеш, Олег Морозан, Микита Корпочан, Александру Бусуєк, Думітру Чеботар, В’ячеслав Бештанко, Сергій Годорожа, Максим Плешка, Володимир Бреччел, Тудор Шпак, Петро Гагауз, Ростислав Гарганчук, Максим Галяс, Роман Герман, Жан Шаваш, Максим Дабіжа.

Зазначимо, що 28 та 28 червня 19-річні молдавські футзалісти зіграють з однолітками з Румунії. І, вочевидь, за підсумками цих поєдинків визначиться той склад збірної Молдови, який готуватиметься до матчів Основного раунду відбіркового етапу Євро-2022 (U-19).

Нагадаємо, що матчі відбору Основного раунду юніорського Євро проходитимуть з 7 по 10 липня у молдавському Чореску на майданчику «Футзал Арени ФМФ». Окрім юніорських збірних України та Молдови, за єдину путівку на чемпіонат Європи серед 19-річних гравців боротимуться команди Бельгії та Андорри. Фінальна стадія Євро (U-19) проходитиме з 4 по 10 вересня в іспанському Хаені на майданчику «Олівіо Арени».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу Молдови  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.