Комітет з футзалу та пляжного футболу Польського футбольного союзу визначився з датою та місцем проведення матчу за Суперкубок Польщі з футзалу. І якщо дата була відома трохи раніше (31 серпня), то саме зараз стало відомо, де саме проходитиме матч за перший трофей нового сезону в польському футзалі. Поєдинок за Суперкубок Польщі проходитиме у Семяновицих Шльонських, на майданчику спорткомплексу «Міхал». Зазначимо, що ця арена вже приймала матч за Суперкубок Польщі у 2017 році, коли «Рекорд» з Бєльсько-Бяли обіграв «Клірекс» з Хожува з рахунком 5:0. Нагадаємо, що цьогоріч за Суперкубок Польщі боротимуться чинний чемпіон – «Пяст» з Глівіце, а також віцечемпіон та володар Кубку Польщі – «Рекорд» з Бєльсько-Бяли.

Також нагадаємо, що чемпіонат Польщі серед команд Екстракласи стартує 27 серпня. Однак, вочевидь, матч першого туру за участю «Пясту» проти «Ред Девілз» буде перенесений, оскільки саме наприкінці серпня команда з Глівіце, кольори якої у новому сезоні захищатиме український воротар Кирило Ципун, гратиме у Греції у рамках Попереднього раунду футзальної Ліги чемпіонів. Щоправда, не варто забувати й того факту, що під час цього літнього міжсезоння деякі клуби Екстракласи мали деякі фінансові проблеми (зокрема, згаданий вище «Ред Девілз». – А. Т.), і далеко не всі команди, які брали участь в Екстракласі у минулому сезоні, гратимуть у новому.

Про повний склад учасників Екстракласи читайте у передсезонному матеріалі від футзального порталу «5х5», який вийде найближчим часом.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Рекорд» (Польща)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.