Вихованка черкаського МСК «Дніпро» Маргарита Юрасова у складі студентської збірної команди ХНЕУ ім. Кузнеця (Харків) брала участь у чемпіонаті Європи з футзалу серед закладів вищої освіти, який проходив у рамках Європейських університетських ігор-2022 у польській Лодзі. У складі харківської команди Юрасова стала срібною призеркою турніру. Про атмосферу змагань та свої емоції Маргарита Юрасова розповіла «Черкаському спорту»:

– Був високий рівень змагань, куди приїхало дуже багато сильних команд. У нашій команді була дуже гарна дружня атмосфера, яку підтримували дівчата, що мають досвід виступу у таких відповідальних турнірах. Також наша команда відчувала підтримку з глядацьких трибун.

– Ти сильно хвилювалася?
– Так, звичайно, хвилювалася, оскільки ці європейські змагання були для мене першими такого високого рівня, але дівчата підтримували, і це дуже допомагало.

– За матчами одноклубниць по МСК «Дніпро»,  які грали на чемпіонаті світу серед студентів – Софією Завгородньою та Веронікою Волосиною спостерігала?
– По можливості дивилася матчі. Наша збірна – молодці. Стали п’ятими на чемпіонаті світу серед студентів, на мою думку, це високий результат. Я рада за наших дівчат із МСК «Дніпро» Софію і Вероніку.

– За Черкасами сумуєш?
– Так звичайно. Сподіваюся, скоро буду вдома.

За матеріалами сайту «Черкаський спорт»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.