Офіційний сайт польського «Відзева» повідомляє про підписання угоди з ще одним українським футзалістом – В’ячеславом Кожемякою. Контракт з гравцем підписаний на один рік. Нагадаємо, що у минулому сезоні Кожемяка грав у складі іншого польського клубу – «Фіт Монінг» з Бжега.

Українським вболівальникам В’ячеслав Кожемяка знайомий за виступами у луганській «ЛТК», об’єднану команду «ЛТК / ІнБев / НПУ» (Луганськ / Житомир / Київ), покровському «Титані» та рівненському «Кардиналі-Рівне» (до об’єднання з «Рівнестандартом». – А. Т.). Також він пограв у складі латвійського «Локомотива», з яким грав у Лізі чемпіонів.

Таким чином, українська діаспора у складі новачка Екстракласи збільшується. Нагадаємо, що кольори «Відзева» захищає Максим Панасенко, а нещодавно до команди приєднався Максим Паутяк (що цікаво: клубні соцмережі «Відзева» повідомили про це ще 24 червня, але інформація на офіційному сайті з’явилася лише зараз, а на сайті Екстракласи вона вже була. – А. Т.). Окрім того, з кінця минулого сезону з «Відзевом» тренується колишній гравець харківської ДЮСШ «Хвиля» (команди-учасниці Юнацької Екстра-ліги. – А. Т.) Владислав Ткаченко, який є кандидатом до юнацької збірної України.

Зазначимо, що свій перший офіційний матч у новому сезоні «Відзев» проведе 28 серпня. У рамках першого туру чемпіонату Польщі серед команд Екстракласи суперником підопічних Марчина Станіславского буде «Футзал Лещно». 

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Відзев» (Польща)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.