Футзальний портал «5х5» продовжує стежити за виступами українських легіонерів у закордонних чемпіонатах. Цього разу в полі нашого зору – жіночі чемпіонати Італії та Іспанії, де виступають кандидатки до жіночої національної збірної України.

Італія

Одна з провідних футзалісток жіночої збірної України Юлія Титова офіційно дебютувала у складі «Італкаве Реал Статте». Нагадаємо, що саме з цією командою Титова довгий час тренувалася після початку повномасштабної агресії росії на території України. А вже влітку українка підписала повноцінний контракт з «Італкаве Реал Статте». Дебют у жіночій футзальній Серії «А» став для Титової вдалим. Вона вийшла у стартовій четвірці «Італкаве Реал Статте» у виїзному матчі проти «Феммініле Мольфетта», і грала практично без замін. У свою чергу, «Італкаве Реал Статте» переміг з рахунком 3:2.

Іспанія

Відбувся другий тур регулярного чемпіонату іспанської жіночої Прімери.

«Торребланка», за яку виступають Анна Шульга та Вікторія Кислова, вдома переграла «Оуренсе» з рахунком 4:3. До заявки на матч з двох українок потрапила лише Кислова. Що стосується Шульги, то за нашою інформацією, вона продовжує заліковувати травму, хоча при цьому українська футзалістка була присутня у заявці на матч стартового туру проти «Леганеса». 

«Ховентут» Олександри Скибіної та Марії Васковець також проводив свій календарний матч другого туру вдома. Обидві українки вийшли у стартовому складі. І хоча вони не відзначились голами у ворота «Райо Махадахонди», та все ж таки стартовий квартет «Ховентута» зробив вагомий внесок у домашню перемогу з рахунком 6:2. 

Другої поспіль поразки зазнав «Мостолес». Цього разу команда Юлії Форсюк та Ксенії Гриценко поступилася вдома команді «Теледепортіво Гран Канарія» з рахунком 0:2. 

Ще одна команда Прімери, в якій виступають українські футзалістки Христина Степаненко та Дарина Ткаченко, «Віаксес Амарелль», програла вдома опоненткам з «Футзал Анкантарілья» з рахунком 0:6. Христина Степаненко почала цю гру у «старті», а ось Дарина Ткаченко з’являлася вже по ходу зустрічі.   

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Італкаве Реал Статте» (Італія)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.