Шановна футзальна спільното!!!

Футзальний портал «5х5» щиро вітає всіх українських футзальних вболівальників, функціонерів, арбітрів, тренерів та гравців з прийдешнім Новим 2023 роком!

2022 рік, який минає, був найважчим в історії не тільки вітчизняного футзалу, а й усієї України. Але ми всі разом вистояли. Одні представники української футзальної спільноти пішли на фронт, інші – волонтерять та допомагають Збройним Силам України. Наш сайт теж працює, як і раніше, на благо українського футзалу та тримає інформаційний фронт. І дуже приємно, що попри війну, в Україні наразі проходять футзальні змагання, і футзал у нашій країні живе. А футзальний портал «5х5» зі свого боку робитиме все для того, щоб у нашого футзалу була інформаційна підтримка.

У 2023 рік ми всі входимо з вірою у нашу Перемогу. І з вірою в те, що після нашої Перемоги в цій священній війні проти росії футзальне життя поступово відновиться, почнуть будуватися нові арени, вболівальники повернуться на трибуни, і наш чемпіонат повернеться на такий же серйозний рівень, який був до сезону 2013/2014 р. р. А футзальний портал «5х5» продовжуватиме слідкувати за футзальним життям в Україні та світі. З цими надіями ми входимо у Новий рік.

Бажаємо всій футзальній спільноті миру, Перемоги та міцного здоров’я.

Слава Україні!!!

З повагою.

Футзальний портал «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.