У переліку футзальних арбітрів ФІФА від України відбулось поповнення. Відтепер статус арбітра ФІФА має рефері з Дрогобича Орест Дуцяк. Про це повідомляє пресслужба Асоціації футзалу України. Зазначається, що Орест Дуцяк розпочав свою суддівську кар’єру ще у 2011 році. Протягом кількох років він працював на фінальних етапах Аматорської футзальної ліги України. З 2017 року Дуцяк-молодший (його старший брат також є футзальним арбітром, але наразі, на жаль, він не працює на матчах. – А. Т.) є арбітром Екстра-ліги. У 2019 році він працював на матчах чемпіонату Європи серед закладів вищої освіти у португальській Бразі (окрім Дуцяка, там також працювали киянин Руслан Лутій та дніпрянин Ігор Дудінов. – А. Т.).

Зазначимо, що окрім Ореста Дуцяка, статус арбітра ФІФА від України наразі мають Євген Гордієнко (Одеса), Денис Куций (Харків), Святослав Ключник (Миколаїв) та Марія Мисловська (Суми).

На жаль, ФІФА продовжує підігравати росіянам. У списку тих, хто отримав статус арбітра ФІФА на 2023 рік, є кілька представників російського футзалу. Це татьяна болтнєва, віталій грошев, владімір кадиков, юрій нєвєров, іріна вєліканова та грігорій зєлєнцов. Питання: що роблять представники країни-агресора у списку тих рефері, які мають статус арбітра ФІФА?

Футзальний портал «5х5» нагадує: #RUSSIAISATERRORISTSTATE!!!     

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу Львівщини 

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.