Пресслужба польського «Ред Девілз» повідомляє, що троє вихованців українського футзалу – Павло Пучка, Павло Скубченко та Олег Негела – продовжили контракти з хойніцьким клубом до 2026 року з можливістю пролонгації.

Павло Пучка виступає за «Ред Девілз» з початку сезону 2022/2023 р. р. На даний момент він зіграв чотирнадцять поєдинків у рамках ФОГО Екстракляси, отримав одну жовту та одну червону картку. Українським любителям футзалу він знайомий, перш за все, за виступами у покровському «Титані» та донецькому «АРПІ». У поточному сезоні ФОГО Екстракляси «сейви» Павла Пучки кілька разів потрапляли до топ-5 найкращих за підсумками турів. 

Павло Скубченко є вихованцем амвросіївської ДЮСШ. За «Ред Девілз» грає з сезону 2022/2023 р. р. Грав за харківську «Кобру» та миколаївський «ДЕ Трейдинг», а також за команду Харківського Національного університету ім. В. Каразіна. У поточному сезоні провів десять матчів у складі «Ред Девілз», відзначився двома голами та заробив три жовті картки. 

Олег Негела – вихованець Академії НФК «Ураган». У складі збірної України (U-17) – учасник відбіркового етапу футзального турніру Юнацьких Олімпійських Ігор – 2018. У складі збірної України (U-19) – учасник Євро-2019 (U-19) у Ризі. За «Ред Девілз» грає з сезону 2021/2022 р. р. У минулому сезоні зіграв за «червоних дияволів» 27 матчів та отримав 4 жовтих картки. Окрім того, він забив 17 голів, ставши найкращим бомбардиром «Ред Девілз» за підсумками минулого сезону. У сезоні 2022/2023 р. р. зіграв 14 матчів та двічі отримав жовту картку. 

Зазначимо, що у складі «Ред Девілз» також виступають ще двоє українських легіонерів: Віталій Колесник, який є капітаном команди з Хойніце, та Ярослав Пєсоцький.  

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Джулія ПОКЖИВІНСЬКА (Польща)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.