Універсал юніорської збірної України (U-19) Дмитро Рибіцький підбив підсумки матчу проти Франції, а також розповів про важливість досвіду міжнародних поєдинків та налаштування на наступні зустрічі у рамках «Umag Nations Cup».

– Дмитре, у вчорашньому поєдинку команда як вела, так і поступалася, але у підсумку зіграла внічию. Які враження залишилися після завершення матчу?
– Ми налаштовувалися лише на перемогу. Після матчу залишилися двоякі враження, адже команда вела у рахунку, а в другому таймі провалила певний відрізок ігрового часу, і протягом двох хвилин пропустила три голи. З позитиву відзначу те, що ми продемонстрували свій характер та вирвали вольову нічию.

– Що сталося з командою у період з трьома пропущеними голами?
– Я вважаю, що команда втратила концентрацію. Ми віддали збірній Франції ініціативу, і вони зуміли цим скористатися.

– Ти вчора оформив дубль, відзначившись двома важливими голами. Розкажи про ситуацію з четвертим забитим м’ячем. Як зорієнтувався у тому епізоді?
– Завжди приємно приносити користь для юнацької збірної України. Воротар суперника неодноразово намагався «підчитувати» гру. Я знайшов момент для удару й вирішив спробувати закинути м’яч йому за комірець.

– Ти вже мав досвід викликів до юніорської збірної у складі з хлопцями 2002 р. н. Наскільки він допомагає зараз?
– Я вважаю це безцінним досвідом, адже міг тренуватись і грати зі старшими за себе футзалістами. Вони завжди подавали приклад, якому можна слідувати. Зараз це додає впевненості. Намагаюсь передавати її хлопцям.

– Нещодавно команду очолив новий тренер, яким став Ігор Москвичов. Наскільки змінилися вимоги до роботи?
– У збірній вимоги завжди є найвищими. У кожному матчі хочемо тільки перемагати і прогресувати. Тренер спрямовує нас у потрібному напрямку та робить все можливе, щоб ми досягали найкращих результатів.

– Завтра на команду очікує матч зі збірною Словенії. Напевно, у ньому точно не хочеться обмежуватися нічийним результатом?
– У кожному поєдинку хочемо демонструвати змістовну гру та здобувати позитивний результат. Ми завжди віддаємо всі сили для перемоги. Неважливо, є нашим суперником збірна Словенії чи інша команда.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.