Офіційний сайт «Суспільного» повідомляє про те, що платформа «Суспільне: Спорт» буде ексклюзивним транслятором матчів «Фіналу чотирьох» Євро-2023 з футзалу серед жіночих національних збірних. Зокрема, на платформі «Суспільне: Спорт» будуть показані обидва півфінали, а також матч за третє місце та фінал. Також планується аудіотрансляція на радіо «Промінь», яке також входить до структури «Суспільного». Однак, за нашою інформацією, на радіо «Промінь» будуть аудіотрансляції лише матчів за участю жіночої збірної України.

Зазначимо, що платформа «Суспільне: Спорт» вже не вперше проводить ексклюзивні прямі трансляції футзальних поєдинків. Зокрема, у 2022 році «Суспільне» транслювало матчі «Фіналу чотирьох» жіночого Євро-2022 у Португалії, юніорського Євро-2022 в Іспанії, а також Футзальної Фіналіссіми в Аргентині.

Нагадаємо, що «Фінал чотирьох» третього в історії офіційного чемпіонату Європи з футзалу серед жіночих національних збірних проходитиме з 17 по 19 березня в угорському Дебрецені. До того він двічі (у 2019 та 2022 роках) проходив у португальському Гондомарі. Учасниками жіночого Євро-2023 стали жіночі збірні України, Угорщини, Іспанії та Португалії. 17 березня у півфіналі жіноча збірна України зіграє з господарками змагань, угорками. Відповідно, в іншому півфіналі, який відбудеться у той же день, зіграють жіночі збірні Іспанії та Португалії. Матч за третє місце та фінал відбудуться 19 березня. Усі поєдинки проходитимуть на майданчику «Фенікс Арени».

Також нагадаємо, що чинним чемпіоном Європи з футзалу серед жінок є збірна Іспанії.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.