Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико на передматчевому включенні перед п’ятим поєдинком фінальної серії плей-оф чемпіонату України серед команд VBET Екстра-ліги між івано-франківським «Ураганом» та київським «ХІТом» поділився інформацією щодо майбутнього львівської «Енергії»:

– Буквально напередодні я був у Рівному, де розмовляв з президентом «Кардинала-Рівнестандарта» Володимиром Валявкою. Перед тим, як приїхати в Івано-Франківськ, завітав до Львова, де мав розмову з президентом «Енергії» Володимиром Матвіїшиним. І я хочу його зацитувати: ««Енергія» у грі». – заявив президент АФУ.

Нагадаємо, що 29 травня президент «Енергії» Володимир Матвіїшин у інтерв’ю офіційному сайту клубу заявив про можливий відхід від клубних справ: «Після такого провального сезону у мене є лише одне питання. Чи потрібна «Енергія» нам як компанії, вболівальникам, місту Львову? Як президент, схиляюсь до думки, що ні. Важко це говорити, але наразі для себе я не бачу іншого варіанту, окрім того, як вийти з цього проекту.».

Зазначимо, що львівська «Енергія» у сезоні 2022/2023 р. р. дійшла до півфіналу домашнього «Фіналу восьми» VBET Кубку України, а у серії за третє місце чемпіонату України поступилась «Кардиналу-Рівнестандарту».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.