Коли мова заходить про матч між «Соколом» та «Епіцентром К Авангардом», то одразу згадується поєдинок Кубку ліги у Херсоні. Тоді одесити в пух і прах розбили «соколят» з непристойним рахунком 8:1. Однак, заради справедливості, зазначимо, що тоді Роман Ковальчик не міг розраховувати на кількох своїх провідних гравців. Тому, фактично проти «будівельників» грали молоді гравці, які тільки починають свій шлях у професіональному футзалі. Але тепер буде інша гра. По-перше – подоляни гратимуть вдома. По-друге – у Романа Ковальчика під рукою будуть майже всі провідні футзалісти, що буде суттєвим підсиленням для хмельницької команди. І ці фактори, безумовно, можуть допомогти «Соколу» здобути домашню перемогу.

Однак, з іншого боку – після перемоги над «ІнБев/НПУ» в одеситів має бути хороший настрій, і вони мають бути зовсім не проти того, щоб здобути ще одну перемогу. А якщо врахувати, що лідери «будівельників» поступово знаходять свою гру, то представники Південної Пальміри цілком логічно можуть розраховувати на позитивний результат. Але знову ж таки – підопічним Кирила Красія треба зрозуміти, що це буде зовсім не той «Сокіл», який розгромно поступився у Херсоні. Тому, у гостей не може бути жодних зверхніх настроїв до суперника.

До речі, про турнірне становище. Якщо «Сокіл» переможе, то він зможе перегнати «Епіцентр К Авангард». Наразі у хмельниччан чотири очки, а у одеситів – шість. Тому, очна зустріч команд також носитиме стратегічний характер. Це буде боротьба за очки, які потім можуть серйозно вплинути на підсумкове розташування команд у регулярному чемпіонаті та визначення топ-шістки. Отже, стає зрозуміло, що цей матч буде принциповим для обох його учасників – як для «Сокола», так і для «Епіцентра К Авангарда».

Екстра-ліга. 5 тур
«Сокіл» (Хмельницький) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
20 жовтня 2018 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 12.00.

Арбітри: Д. Куций (Харків), А. Ноєв (Запоріжжя), Д. Божко (Хмельницький)
Хронометрист: С. Подворний (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 3:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.