Після матчів збірної та Кубку ліги повертаємось до Екстра-ліги, а конкретно – до шостого туру. Так сталося, що всі п’ять матчів проходитимуть в один день, а саме – 4 листопада. А розпочинатиметься цей ігровий день двома поєдинками. Один з них відбудеться у Покровському, де місцевий «Титан» прийматиме львівську «Енергію».

Якщо врахувати той факт, що «Титан» не брав участі у матчах другого туру Кубку ліги, він мав більше часу для того, щоб цілеспрямовано підготуватись до поєдинку Екстра-ліги проти «Енергії». Тим більше, підопічним Павла Пічкурова наразі є, що доводити. По-перше – їм треба довести, що поразка у Рівному від місцевих «кардиналів» була помилкою. А по-друге – покровці, мабуть, пам’ятають останню домашню гру проти «ХІТа», яка закінчилась переконливою перемогою киян з рахунком 5:0. Тому, «титани» мають «боржок» перед своїми вболівальниками. І підопічні Павла Пічкурова, враховуючи це, безумовно, матимуть серйозну мотивацію.

У той же час «Енергія» повертається в чемпіонат з хорошим настроєм, адже «зелено-білим» вдалося виграти два матчі в рамках Кубку ліги та забезпечити собі вихід у «Фінал восьми». І це має свідчити про те, що «Енергія» поступово виходить з тієї кризи, яка у неї була, особливо в плані результатів у чемпіонаті України. Тому, у Покровському «енергетикам» треба підкріпити свої «кубколігові» успіхи. Чи зможуть львів’яни це зробити у гостях? В принципі, для команди такого калібру не має бути розділення на виїзні та домашні матчі. Знаючи амбіції «Енергії», вона, безумовно, ставить завдання перемагати будь-де. Але все-таки зробимо припущення, що у Покровському підопічним Валерія Легчанова буде важко. Перш за все, через те, про що ми вже згадували – «Титан» прагнутиме виправитись перед своїми вболівальниками та повернути собі реноме «домашньої» команди, яка мало кому віддає очки. Тому, хоча теоретично віце-чемпіони України і є фаворитами цього поєдинку, та «Титан» ми не будемо скидати з рахунків.

Екстра-ліга. 6 тур.
«Титан» (Покровське) – «Енергія» (Львів)

4 листопада 2018 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» – 12.00
Арбітри: Л. Жиронкін, Д. Каркаєв (обидва – Київ), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське)
Спостерігач арбітражу: С.Стрілецький (Суми)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 1:3

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Сергій ЛЕВИЦЬКИЙ  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.