Суперники розпочали поєдинок доволі обережно, але вже перший момент у зустрічі призвів до взяття воріт. На 2-й хвилині Фаренюк пробив здалеку і після рикошету м’яч залетів у сітку воріт «Енергії». «Ураган» намагався одразу ж збільшити перевагу, однак голкіпер львів’ян Андрій Пітуля парирував два потужні удари від Микитюка. Також варто згадати два небезпечні простріли від Федюка.

Львівські «енергетики» відповіли ударами Гасюка та Струка, але з ними впорався голкіпер івано-франківців Роман Колток. Найреальнішу нагоду зрівняти рахунок у першому таймі мав Радевич. Він виборов м’яч у суперника, вийшов сам на сам з голкіпером та перекинув м’яч через нього, але водночас перекинув і ворота.

Після відпочинку суперники ще більше додали у грі: Радевич перевірив готовність Колтка, небезпечно пробивали Пелех та Струк, Пітуля парирував удар Кордоби та ліквідував небезпечну атаку, яку організували Когут та Фаренюк.

А на 28 хвилині знову забив «Ураган». Влучним дальнім ударом з лівого флангу відзначився Кордоба. Не пройшло і хвилини, як івано-франківці відзначились втретє. Фаренюк прорвався до воріт, перекинув голкіпера, але влучив у стійку, а першим на добиванні опинився Федюк.

Такий перебіг подій змусив наставника «Енергії» Валерія Легчанова вже з 30-ї хвилини розпочинати гру з п’ятим польовим. У воротарській футболці на майданчик вийшов Сергій Коваль. «Зелено-білі» мали моменти, аби принаймні «розмочити» рахунок. Відзначимо удари і атакувальні дії Струка, Легендзевича, Коваля, Писька. Але захист «Урагану» із цим впорався. У свою чергу, івано-франківці намагались влучити у порожні ворота «Енергії» та небезпечно контратакували. Проте, вболівальники більше голів у цьому матчі не побачили. У підсумку в «енергетичному» дербі цього разу перемогу святкував «Ураган».

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів) – 3:0
Голи:
Фаренюк (2), Кордоба (28), Федюк (28)

«Ураган»: Колток – Федюк, Когут, Кордоба, Фаренюк – Цілик, Абакшин, Микитюк, Сторожук  – В. Моспан
«Енергія»: Пітуля – Струк, Гасюк, Кузь, Ковальчук – Коваль, Радевич, Легендзевич, Пелех – Писько, Ременець
Попередження: Микитюк (36)

За матеріалами офіційного сайту ФК «Енергія» (Львів)
Фото: Сергій ЛЕВИЦЬКИЙ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.