Номінальні господарі «Фіналу восьми» Кубку ліги зіграють свій чвертьфінальний поєдинок у якості гостей. Однак навряд чи цей фактор змінить бажання підопічних Максима Павлюка нарешті порадувати своїх вболівальників хорошим результатом. І як тут не згадати нещодавню домашню гру в рамках Екстра-ліги, коли «АРПИ Запоріжжя» зіграв унічию з «ІнБев/НПУ», хоча намагався робити все, щоб перемогти. А могли підопічні Максима Павлюка і програти, якби Чеберяк забив на останній секунді.

Втім, то вже стара історія. А зараз для команди з Запоріжжя починається нова історія – домашній «Фінал восьми» Кубку ліги. І як тут не провести паралелі з «Фіналом чотирьох», який також проходив у Запоріжжі навесні цього року! Тоді ще підопічні Олега Зозулі пропустили у фінал «Ураган», який потім програв «Енергії». Зараз вже підопічні Максима Павлюка можуть зробити так, що шлях до вирішального матчу не закінчиться для них на стадії чвертьфіналу. Суперник, в принципі, по силах запорізькій команді. До того ж, після поразки від «Урагану» «Епіцентр К Авангард» перебуває не в самому гарному настрої. І Федір Пилипів, який буквально днями прийняв «будівельників» у якості виконуючого обов’язки головного тренера, спочатку має привести психологічний стан своїх нових підопічних до єдиного знаменника. А потім вже думати про перемогу над «АРПИ Запоріжжя».

Однак, для одеситів зміна тренера може стати і мотиваційним кроком. «Будівельники» спробують показати себе з найкращого боку перед новим тренером та подарувати йому перемогу. І в цьому плані «АРПИ Запоріжжя» варто остерігатись своїх одеських візаві. Все-таки, як би то не було, а «Епіцентр К Авангард» за два сезони в Екстра-лізі привчив до того, що може здивувати. І, можливо в цій грі він також здивує.  

«Епіцентр К-Авангард» (Одеса)  «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя)
30 листопада 2018 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» – 16.00. 
Арбітри:
 Ю. Кондратьєв (Київ), Д. Дудка (Київська обл.), Д. Куций (Харків)

Хронометрист: В. Біляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 3:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Сергій ЛЕВИЦЬКИЙ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.