В останній день листопада у Запоріжжі розпочнеться «Фінал восьми» Кубку ліги. Враховуючи той факт, що товариські матчі між збірними України та Португалії не відбудуться, у запорізьких любителів футзалу тепер буде лише одна віддушина – Кубок ліги. Тим більше, тут такі шикарні матчі мають бути! І поєдинок між «Продексімом» та «ХІТом» – саме з розряду таких.

Безумовно, протистояння між цими командами можна вважати передчасним фіналом. І дійсно – є велика ймовірність того, що переможець цієї пари як мінімум буде у фіналі. Тільки залишається дізнатись, хто спочатку здобуде путівку до півфіналу. А потім вже можна думати про можливий фінал.

Столичний «ХІТ» наразі перебуває на підйомі. Підопічні Дмитра Шувалова на мажорній ноті завершили перше коло Екстра-ліги, перегравши «кардиналів» та фінішувавши на цьому проміжному етапі у якості лідера. Безумовно, цей факт додасть «кабельникам» позитивних емоцій. І в цьому плані у столичних футзалістів має бути невеличка перевага. Тим більше, якщо мова йде про результати. «Продексім» у цьому сезоні трохи лихоманить, і матч з «Енергією» – тому підтвердження. Погодьтесь, така команда, як «Продексім», яка є чинним чемпіоном України, не мала би пропускати два м’ячі з інтервалом у десять секунд. А все сталося саме так. Тому, підопічним Жоао Карлоса Барбози треба було за той проміжок часу, який був між поєдинком 9 туру Екстра-ліги проти «Енергії» та матчем «Фіналу восьми» Кубку ліги проти «ХІТа», проаналізувати свої останні помилки. Так що, гра з лідером чемпіонату буде для чинних чемпіонів України своєрідною «роботою над помилками». Отже, це буде хороша можливість подивитись на те, як херсонці впораються з цим «домашнім завданням».   

«Продексім» (Херсон)  «ХІТ» (Київ)
30 листопада 2018 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» – 12.00.
Арбітри:
 Д. Куций (Харків), М. Нечипуренко (Кривий Ріг), А. Ноєв (Запоріжжя)

Хронометрист: В. Біляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 2:3

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «ХІТ» (Київ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.