Останній чвертьфінал Кубку ліги мав дати відповідь на одне питання: чи зможе «Сокіл» дати бій нинішньому потужному «Урагану»? Якщо згадати матч чемпіонату України, який проходив на майданчику «драконів», то, звичайно, можна було передбачити, що сценарій чвертьфінальної гри Кубку ліги може бути чимось схожим. Але «Сокіл» намагався чинити опір «драконам». Більше того – «соколята» навіть створювали моменти біли моменти біля воріт Кардаша. Але забити не могли. А забивати треба було, щоб якимось чином спробувати змусити «Ураган» грати у не зовсім властивій для себе манері гри. І то – ще не факт, що так би сталося, адже нинішній «Ураган» не зважає уваги на те, хто першим забив – він чи суперник.

Але першим забив «Ураган». Більше того – він забив два м’ячі за дві хвилини. І, таким чином, «дракони» далі дозволили собі таку розкіш, як грати за рахунком. Іноді підопічні Максима Павленка дозволяли своїм візаві створювати моменти у воріт Кардаша, але хмельничанам не вдавалося змусити його капітулювати. В результаті гра перейшла у більш спокійне русло.

У такому самому руслі проходила більша частина другого тайму. Складалось враження, що «ураганівці» не хочуть докладати над зусиль, а «соколята» не можуть бодай би якось змінити хід поєдинку. Лише іноді гра пожвавлювалась, але це відбувалось тоді, коли «Ураган» забивав голи у ворота «Сокола». І ці взяття воріт давались «драконам» на диво легко. Тому, підсумковий рахунок 5:0 цілком та повністю відповідав тому, що відбувалось на паркеті Палацу спорту «Запоріжалюмінбуд». Таким чином, «Ураган» став останнім півфіналістом, і у півфіналі зіграє з «АРПИ Запоріжжя»

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 5:0
Голи:
Кордоба (6), Абакшин (7), Когут (26), Цілик (30, 38)

«Ураган»: Кардаш – Кордоба, Федюк, Когут, Фаренюк – Сторожук, Микитюк, Абакшин, Цілик – В. Моспан, Коробка
«Сокіл»: Ліпчинський – Хамдамов, Подлюк, Щербань, Вербовий – Первєєв, Борисевич, Сорока, Черниш

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.