Суперник херсонського «Продексіма» по Основному раунду Ліги чемпіонів, лісабонська «Бенфіка», з нічиєї стартувала у новому чемпіонаті Португалії. У першому турі підопічні Жоела Роші грали на виїзді проти «Електріко». Звісно, чинні чемпіони Португалії були фаворитами цього поєдинку. І цей статус вони почали виправдовувати вже на старті гри, коли Фабіу Сесіліу відкрив рахунок. Гості одразу спробували розвинути свою перевагу. Однак, у першому таймі «червоно-білим» більше не вдалося змусити Діогу Базіліу капітулювати.

Натомість, господарі майданчику змогли відігратись на початку другого тайму – Нем зрівняв рахунок. Після цього «Електріко» ніби ожив і намагався на емоціях одразу вийти вперед, але на заваді ставав Ронкальйо. А ближче до екватора «Електрико» пропустив другий м’яч. Мігель Анджело скористався помилкою «зелено-білих» біля своїх воріт і практично впритул «розстріляв» Діогу Базіліу. Так «Бенфіка» вийшла вперед. Але на 33-й хвилині той-таки Нем знову вписав своє ім’я у протокол гри у якості автора забитого м’яча. Щоправда, тут же господарі пропустили гол у відповідь. Гравці «Бенфіки» розіграли кутовий, після якого Фабіу Сесіліу потужним ударом пробив у нижній правий кут воріт «Електрико». Таким чином, Фабіу Сесіліу відповів своїм дублем на дубль Нема.

Та зберегти переможний результат підопічним Жоела Роші не вдалося. На 36-й хвилині вони пропустили швидкий випад на свої ворота, який увінчався голом Ренана. Як з’ясувалося згодом, цей гол врятував «Електрико» від поразки. Відповідно, чинний чемпіон Португалії розпочав новий сезон з результату, який, можливо, можна назвати і несподіваним.

«Електрико» – «Бенфіка» – 3:3
Голи:
Нем (21, 33), Ренан (36) – Фабіу Сесіліу (2, 33), Мігель Анджело (37)

Попередження: Ренан (6) – Афонсо Жезус (9)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: СК «Бенфіка» (Португалія)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.