Сьогодні у швейцарському Ньйоні відбулось жеребкування Елітного раунду відбіркового етапу чемпіонату світу. За підсумками цього жеребкування своїх суперників дізналась і національна збірна України. На жаль, «синьо-жовті» не будуть господарями однієї з груп Елітного раунду. Натомість, підопічні Олександра Косенка поїдуть у Сербію, де боротимуться за путівку на чемпіонат світу разом зі збірними Іспанії, Франції та господарями міні-турніру, командою Сербії. Пропонуємо Вашій увазі склади всіх груп Елітного раунду.

Група «А». Португалія.
Португалія

Італія
Білорусь
Фінляндія

Група «В». Сербія.
Іспанія
Сербія
УКРАЇНА
Франція

Група «С». Хорватія.
Росія
Словаччина
Азербайджан
Хорватія

Група «D». Чехія.
Казахстан
Словенія
Румунія
Чехія

Також після жеребкування груп Елітного раунду були визначені пари плей-оф, де зіграють володарі підсумкових других позицій у групах. І за підсумками вже цього жеребкування команда, яка посяде друге місце у групі «В», де грає наша збірна, зустрінеться з володаркою другої строчки у групі «А», де гратимуть Португалія, Італія, Білорусь та Фінляндія. І, в разі виходу нашої команди у плей-оф, вона гратиме перший матч вдома. Загалом результати жеребкування пар плей-оф виглядають таким чином:

2 місце групи «С» – 2 місце групи «D»
2 місце групи «В» – 2 місце групи «А»

Матчі Елітного раунду відбіркового етапу чемпіонату світу пройдуть – 27 січня по 2 лютого 2020 року. Поєдинки плей-оф відбудуться 9 та 12 квітня 2020 року. Фінальна частина чемпіонату світу – 2020 відбудеться у Литві з 12 вересня по 4 жовтня 2020 року.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФІФА

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.